gevulde groene kool

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-11-2005

groene kool maar dan anders opgerold en gevuld met gehakt en een lekkere tomatensaus erbij

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 groene kool,500gr gehakt, kruiden naar smaak een fles tomatenkethup
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
stoompan

Voorbereiding

Zet een stoompan op met ruim water en bouilon of zout naar smaak.
kool bladeren los halen en licht blancheren in kokend water.
gehakt mengen met kruiden naar smaak moet wel goed gekruid zijn.

Bereidingswijze

vul de bladeren met een hoopje rauw gekruid gehakt en vouw ze dicht.Leg de rolletjes in de stoompan of mandje en stoom dit alles in ongeveer 20 min gaar maak ondertussen de saus door de fles kethup in een steelpannetje te verwarmen en eventueel nog wat groene kruiden toe voegen.
als de rolltjes gaar zijn dan serveren met de saus.

Serveertip

Lekker met rijst of gebakken aardappels

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten