1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Hamburger van tonijn

Hamburger van tonijn

Door: nathankok

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-11-2005

Ingrediënten


Aardappels, eieren, bloem, tonijn, groene asperges,, groene curry, witlof



Hamburger van tonijn met puree van groene asperges

Ontdek meer:

Voorbereiding

Puree koken van de aardappels en de groene asperges te gaar koken. Blini's bakken van de aardappels door de puree te vermengen met eieren en bloem. (250 gr. puree, 4 eieren en 100 gr. bloem). Asperges pureren en vermengen met pasta van groene curry. Van de witlof de buitenste bladeren eraf halen en rauw houden.

Bereidingswijze

Tonijnmootje heel kort grillen en overdwars doormidden snijden. Leg 1 blini op een bord en leg daar een plak tonijn op, hierop weer een blini en dek af met weer een plak tonijn. Steek onder de eerste blini een blad van de witlof en leg hier een qeunelle van de groene aspergepuree in.

Serveertip

Fel gele saffraansaus en een glas witte bordeaux



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nathankok
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top