1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Yoghurtsoep

Yoghurtsoep

Door: brando70

  • Nederlands, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 15-11-2005

Ingrediënten 4 personen


1/2 komkommer * peper * zout * peterselie * dille * 100 gram champignons * citroensap * olijfolie * 4 dl yoghurt * 2 dl karnemelk * gehakte hazelnoten.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de komkommer, snijd hem in de lengte doormidden, verwijder het zaad en snijd de komkommer in dobbelstenen, die u met een beetje zout omschept. Snijd de champignons in plakjes en besprenkel ze met citroensap. Dep de komkommerblokjes droog en vermeng ze met de champignons, de grof gesneden kruiden, een eetlepel olijfolie, de yoghurt, de karnemelk en peper. Zet de soep in de koelkast en strooi er voor het serveren de gehakte hazelnoten over.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top