Andijvie met tauge
- Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 06-11-2005
Lekker groentegerecht. Ik eet het zelf altijd bij de babi ketjap.
Ingrediënten 4 personen
* Een flinke stronk andijvie * 2 ons tauge * 2 bouillonblokjes * 1 ui * 2 teentjes knoflook * slaolie.Benodigdheden
Grote braadpan of wadjan.Voorbereiding
Andijvie wassen en in reepjes snijden * ui snipperen * knoflook persen.
Bereidingswijze
Verhit de olie en bak de ui met de knoflook en bouillonblokjes even glazig aan. Voeg de andijvie (in gedeeltes) toe en roerbak deze tot hij geslonken is. Voeg de tauge toe en laat deze zolang meebakken als je lekker vind (wel of niet knapperig laten).
Serveertip
Lekker met rijst en babi ketjap (zie hiervoor mijn recept)
Laatste reacties
Ga het zeker eens proberen, het klinkt lekker en gezond - een ideale combinatie met kinderen ! Bedankt en veel groetjes, Francis
Lijkt me lekker.<br>Meegenomen, bedankt voor het recept.<br>Groetjes Marian