Andijvie met tauge

  • Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-11-2005

Lekker groentegerecht. Ik eet het zelf altijd bij de babi ketjap.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* Een flinke stronk andijvie * 2 ons tauge * 2 bouillonblokjes * 1 ui * 2 teentjes knoflook * slaolie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote braadpan of wadjan.

Voorbereiding

Andijvie wassen en in reepjes snijden * ui snipperen * knoflook persen.

Bereidingswijze

Verhit de olie en bak de ui met de knoflook en bouillonblokjes even glazig aan. Voeg de andijvie (in gedeeltes) toe en roerbak deze tot hij geslonken is. Voeg de tauge toe en laat deze zolang meebakken als je lekker vind (wel of niet knapperig laten).

Serveertip

Lekker met rijst en babi ketjap (zie hiervoor mijn recept)

Laatste reacties

thole avatar
thole 14-11-2005

Ga het zeker eens proberen, het klinkt lekker en gezond - een ideale combinatie met kinderen ! Bedankt en veel groetjes, Francis

nariam avatar
nariam 06-11-2005

Lijkt me lekker.<br>Meegenomen, bedankt voor het recept.<br>Groetjes Marian

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten