1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Slagroomtruffels

Slagroomtruffels

Door: luckyjo

  • Nederlands, Tussendoortje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-11-2005

Ingrediënten 4 personen


125 gram boter - 125 gram poedersuiker - 75 gram slagroom - zakje vanillesuiker - 200 gram pure chocolade - 100 gram cacaopoeder



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Mix in een kom de boter met de suiker, room en vanille romig.

Schep op een met plastic folie beklede plaat kleine bergjes van het mengsel. Steek een cocktailprikker in elke truffel. Zet ze ca. 30 minuten in de vriezer.

Smelt de chocolade en doe het cacaopoeder in een diep bord. Doop de bevroren truffels in de gesmolten chocolade en haal ze door het cacaopoeder. Verwijder de prikkers en bewaar ze tot gebruik op een koele plaats.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top