Pate de Crevettes

  • Afrikaans, Voorgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 03-11-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 g gepelde garnalen
4 gehakte teentjes knoflook
1 gehakte ui
1 bosje peterselie
geraspte nootmuskaat
pimentpoeder
boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
body{background: url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20051103083556.jpg)}--

Bereidingswijze

Pureer de garnalen met de knoflook, de uitjes, de gehakte peterselie, wat zout, nootmuskaat en piment in de keukenmachine.
Beboter een ovenvaste vorm. Schep hier het garnalenmengsel in en laat de p?t? in een voorverwarmde oven op een middelhoge temperatuur in circa 1 uur gaar worden. Werk af met wat verse blaadjes basilicum of laurierblad. De p?t? kan warm of koud worden opgediend.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten