1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. Pate de Crevettes

Pate de Crevettes

  • Afrikaans, Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 03-11-2005

Ingrediënten 4 personen


600 g gepelde garnalen
4 gehakte teentjes knoflook
1 gehakte ui
1 bosje peterselie
geraspte nootmuskaat
pimentpoeder
boter


Verder heb je nodig


Body{background: url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20051103083556.jpg)}--


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pureer de garnalen met de knoflook, de uitjes, de gehakte peterselie, wat zout, nootmuskaat en piment in de keukenmachine.
Beboter een ovenvaste vorm. Schep hier het garnalenmengsel in en laat de p?t? in een voorverwarmde oven op een middelhoge temperatuur in circa 1 uur gaar worden. Werk af met wat verse blaadjes basilicum of laurierblad. De p?t? kan warm of koud worden opgediend.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top