1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Mashed Potatoes

Mashed Potatoes

  • Amerikaans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-11-2005

Ingrediënten 2 personen


Aardappelen, knoflook tenen, (warme)melk of room, parmesaanse kaas, boter, peper en zout, gebruik van elk zoveel of zoweinig als je wilt.


Verder heb je nodig


Stampertje!


Beetje anders dan gewone mashed potato, met knoflook en parmesaanse kaas, erg lekker!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil aardappelen, snijd in kleine blokjes, schil knoflook

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in ruim water met zout, en kook de knoflook tenen mee. Giet de aardappelen af, en gooi er een paar klonten boter in en de room en peper en zout en stampen maar. Knoflook is nu zacht, en kun je gewoon mee stampen. Daarna fijn geraspte parmesaanse kaas erdoor roeren en klaar!

Serveertip

Lekker met een balletje gehakt en mais.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suup


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suup
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top