1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalm
  6. CANNELLONI MET ZALM

CANNELLONI MET ZALM

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-11-2005

Ingrediënten 4 personen


2 blikjes (rode)zalm van ca. 200 g200 g huttenkase1 bosui,fijngehakt12 connelloni pijpjes1 el chilipoeder1/2 el gedroogde italiaanse kruiden1 dl visbouillon,van een tablet1 blik tomatenstukjes van 400 g100 g gorgonzola2 el olijfolie



VOOR MIJ IS NIET VRIJDAG,MAAR ZATERDAG DE PERFECTE VISAVOND.MET VIS MAAK JE DAN HEEL MAKKELIJK IETS LEKKERS MET EEN ORIGINELE DRAAI.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden.giet de zalm af,verwijder hard graadjes en maak het visvlees fijn in een kom. mend de huttenkase met de bosui en zout en peper naar smaak erdoor.vet een grote ovenschaal in (of 4 eenpersoons ovenschaaltjes).vul de cannelloni pijpjes met een theelepel met het zalmmengsel en leg de gevulde pijpjes naast elkaar in de ovenschaal.meng de chilipoeder met de italiaanse kruiden en de visbouillon door de tomatenstukjes met sap en schep dit mengsel over de canneloni,het geheel moet goed vochtig zijn.leg stukjes gorgonzola over de cannelloni en druppel er olijfolie over.bak de canneloni in de oven in 25 min goudbruin en gaar.

Serveertip

Lekker met een salade van broccoli met een knoflookvinaigrette



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kwartaal


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kwartaal
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top