1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. GEVULD STOKBROOD MET HAM EN EIEREN

GEVULD STOKBROOD MET HAM EN EIEREN

  • Multi-cultureel, Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-11-2005

Ingrediënten


1 stokbrood - 4 hard gekookte eieren in stukjes - 1 e peterselie, fijn - 1 teentje knoflook, fijn - 200g ham in blokjes - 1 rode paprika in blokjes 80g zachte boter



Een heerlijk brunch gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd het brood in de lente en haal er zoveel mogenlijk kruim uit. 2. Meng de stukjes ei, de peterselie, knoflook ham en paprika door de boter. 3. Schep de massa in de stokbroodhelften en leg ze op elkaar. 4. Verpak het brood in aluminiumfolie en bak het voor 15 min. bij 200*C.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top