1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Antiliaanse keuken
  5. verscholen ei

verscholen ei

Door: ginanl

  • Antiliaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-11-2005

Ingrediënten 4 personen


4 hardgekookte eieren, 1 pond rundergehakt, 4 eetlepels paneermeel, 1 ei, 2 theelepels komijn poeder, zout en peper naar smaak, boter en olie om te bakken


Verder heb je nodig


Diepe pan om te bakken


Verscholen ei wordt in het spaans ook Nido de amor genoemd (liefdesnest)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Koken van de 4 eieren

Bereidingswijze

Meng rundergehakt, rauwe ei, komijnpoeder, zout, peper en paneermeel goed doorelkaar. Verdeel vervolgens in 4 gelijke delen. Nu bekleden elk hardgekookt ei met gehakt zodat de ei niet meer te zien is. Eigenlijk is wat je dan ziet een grote gehaktbal. Smelt wat boter samen met wat olie in een diepe pan en bak de gehaktballen rondom bruin. Voor serveren snijden we de gehaktballen in plakjes.

Serveertip

Kan zowel koud als warm geserveerd worden met brood (stok) of rauwkorst. smakelijk eten



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ginanl
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top