1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Dikke speculaas

Dikke speculaas

  • Nederlands, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-10-2005

Ingrediënten


300 gram bloem *
225 gram boter *
150 gram bruine basterdsuiker *
10 gram speculaaskruiden *
3 theelepels bakpoeder *
snufje zout * (zonodig wat melk om het deeg soepel te maken).



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle ingredienten samenvoegen in een deegkom en een deegbal maken.
Niet de bakplaat invetten. De deegbal op de bakplaat uitdrukken tot een dikte van 2 cm.
Oven voorverwarmen op 160 graden en 2e richel gebruiken. Bak de speculaas in 25 minuten.
Schakel de ovenwarmte uit en laat de speculaas nog 5 minuten in de warme oven staan.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top