1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Uienkonfijt

Uienkonfijt

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 29-10-2005

Ingrediënten


*



Bijgerecht; die uw wildgerechten alle eer aandoen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij 1 kg uien in fijne reepjes. Laat gaar worden in 3 eetl. olijfolie en voeg er 200 g suiker aan toe. Laat even karameliseren en blus met 1 dl ciderazijn. Voeg 2 laurierblaadjes toe, en 1 eetl. rozepeperbolletjes. Laat +- 1 u op een zacht vuur sudderen. Voeg eventueel nog wat water toe. Kruid naar smaak met peper en zout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top