1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. kruidenboter

kruidenboter

  • Internationaal,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-10-2005

Ingrediënten


Roomboter, ui, knoflook(vers of pasta), gerasptekaas,pesto(smaak naar keuze hiermee),groenepeperkorrels,fritessaus,mosterd,eventueel gehakte peterselie


Verder heb je nodig


Mixer en beslagkom


Na veel expirimenteren een lekker recept gevonden waar vele mogenlijkheden mee zijn om te combineren

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Boter zacht laten worden, ui heel fijn snipperen, knoflook heelfijn snipperen (niet persen) ivm smaak, kaas raspen

Bereidingswijze

BBoter samen met alle ingredienten(op de fritessaus na) in de kom doen en heel luchtig laten kloppen (duurt ongeveer 10 minuten) op de hoogste stand van de mixer.
De fritesaus ongeveer 1 eetlepel per pakje boter er door roeren en dan is de boterklaar.
De functie van de fritessaus is :als je de boter uit de koelkast haalt hij beter smeerbaar blijft en niet zo knoerhard wordt.

Serveertip

Kan bijna overal bij gebruikt worden en kan 3 maanden in vriezer bewaard worden. Is een geheel eigen recept van nootje56



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nootje56


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nootje56
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top