1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Griekse aardappelomelet

Griekse aardappelomelet

  • Grieks, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-10-2005

Ingrediënten 4 personen


5 grote, vastkokende aardappelen ,5 eieren ,2 el boter ,zout en peper ,150 g bladspinazie, 150 g schapenkaas



Verrassende smaak en geur van de schapenkaas.
Lekker en smaakvol recept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kooktijd aardappelen: 15 min Bereidingstijd: 5 min Schil de aardappelen, kook ze gaar en snij ze in blokjes. Smelt de helft van de boter in een pan en bak er de spinazie, al roerend, in. Breng op smaak met peper en zout. Giet de boter uit de pan en meng dan de aardappelen en de geraspte schapenkaas met de spinazie. Neem nu de pan van het vuur. Smelt in een andere pan de rest van de boter. Klop de eieren los in een kom en voeg er de gesmolten boter aan toe. Voeg er peper en zout aan toe. Giet de eieren in de pan met de spinazie en de aardappelen. Bak de omelet gaar en serveer met wit brood.
Tip Je kan de schapenkaas altijd vervangen door geitenkaas



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hugoray1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hugoray1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top