1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Babi taotjo

Babi taotjo

Babi taotjo
Babi taotjo
  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-10-2005

Deze heeft een echt eigen unieke smaak.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Ingrediënten 4 personen


600 g speklappen in reepjes
2 uien, fijn
4 teentjes knoflook, fijn
250 g erwten
1 kleine prei in halve ringen gesneden
margarine
1 t zout
1/2 kop Indonesische Taotjo(verkrijgbaar bij de toko)
1 t gemberpoeder
1/2 t peper
1/2 kop sojasaus



Bereidingswijze

1. Bak vlees bruin in margarine.
2. Voeg kruiden toe en bak ze mee.
3. Voeg toe de prei, taotjo, sojasaus en precies zoveel water dat de vlees net niet eronder staat.
4. Laat mengsel gaar stoven en tot saus wat dikker is geworden.
5. Voeg erwten erbij zo 10 min. voor recept klaar is.

Serveertip

Als blik erwten gebruikt worden moet die alleen maar even aan het einde van kooktijd mee voorverwarmd worden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top