Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Broccoli
  6. Fritatta met broccoli en kerstomaatjes (Italiaanse omelet)

Fritatta met broccoli en kerstomaatjes (Italiaanse omelet)

Door: theaotten

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-10-2005

Ingrediënten


200 gr broccoli; zout; 1 ui; 3 el olijfolie; 5 eieren; peper; 2 el basilicum; 12 cherrytomaatjes



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verdeel de broccoli in kleine roosjes en kook deze 4 minuten in ruim kokend water met zout beetgaar. Laat ze in een vergiet goed uitlekken. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen. Verhit de olie in een Koekenpan met anti-aanbaklaag en fruit de uienringen zachtjes glazig. Klop de eieren los met peper, zout en het basilicum. Verdeel de broccoli en de gehalveerde tomaatjes over de uienringen en schenk het eiermengsel erover. Laat het ei goed tussen de groente lopen. Bak de omelet op matig hoog vuur in ca. 4 minuten goudbruin. Keer de omelet op een deksel en laat hem met de ongebakken kant weer in de pan glijden. Je kan hem ook niet omkeren, maar even onder de grill zetten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van theaotten
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top