1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Rookvleesrolletjes gevuld met avocadomousse

Rookvleesrolletjes gevuld met avocadomousse

Door: geeske

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-10-2005

Ingrediënten 4 personen


75 gram veldsla ? courgette 1 avocado 1 el fijngeknipte bieslook kruidenzout grof gemalen zwarte peper 4 el koudgeperste saffloerolie 1 el citroensap 2 tl diksap 12 plakken lichtgezouten runderrookvlees



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Veldsla wassen en goed laten uitlekken. Courgette schillen en in kleine stukjes snijden. Avocado halveren, pit verwijderen en vruchtvlees eruit scheppen. In een blender courgette en avocado pureren. Bieslook en naar smaak kruidenzout en peper toevoegen. In een schaal saffloerolie, citroensap en diksap vermengen, 1 el van de dressing door de avocadomousse roeren. Avocadomousse over de plakken runderrookvlees verdelen. Plakken oprollen. Veldsla door de rest van de dressing scheppen en over 4 bordjes verdelen. Op elk bord 3 rolletjes leggen.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geeske
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top