Vislasagne

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 eetlepel pesto

3 dl. sugo casa traditioneel (grand italia)

250 gram broccoli

1 blikje tomaten puree (68 gram)

250 gram lasagnebladen (grand italia)

2 el grof geraspte parmezaanse kaas

1 potje bechamelsaus (grand italia)

1 teentje knoflook

2 eetlepels olie

1 ui

zout

600 gram kabeljauwfilet (vers of diepvries)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de lasagne volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout beetgaar. Laat ze uitlekken en leg ze naast elkaar op een schone theedoek. Verwarm de oven voor tot op 200?C. Pel en snipper intussen de ui en de knoflook. Maak de broccoli schoon en verdeel hem in kleine roosjes. Snijd de kabeljauw in dobbelsteentjes.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een ruime pan en fruit de ui met de knoflook op een halfhoog vuur goudgeel en glazig. Voeg de broccoli en de kabeljauw toe en bak ze 5 minuten al omscheppend mee. Voeg de Sugo casa, de tomatenpuree en de pesto toe en neem de pan van het vuur. Vet een ovenschaal in en verdeel lasagne over de bodem van de schaal, schep er wat van het vismengsel en 2 eetlepels b?chamelsaus over. Herhaal deze lagen totdat alle lasagne en vissaus is opgebruikt.
Eindig met een lasagnelaag. Verdeel er de rest van de b?chamelsaus over en bestrooi de lasagne met de Parmezaanse kaas. Laat de lasagne in de voorverwarmde oven in ca. 35 minuten door en door warm worden en lichtbruin kleuren.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sonjatestpagina avatar
sonjatestpagina

Doorsturen

Home Recepten