koolraap schotel
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 18-10-2005
koolraap uit oven gegratineerd met kaas
Ingrediënten
koolraapaardappelblokjes ( evt voorgekookt )
gehakt
geraspte kaas
evt. hamblokjes
zakje groentesaus voor koolraap ( evt honig )
Benodigdheden
ovenovenschaal
Bereidingswijze
- snijd koolraap in blokjes
- snijd aardappels in blokjes
- kook dit tezamen in pan circa 8-10 min.
( voorgekookte aardappels niet koken
alleen koolraap )
- bak gehakt rul in koekepan
- mix het geheel door elkaar in ovenschotel
- maak sausmix aan met 2/3 aantal koud water
- schenk dit over de koolraap & aardappel
- strooi hier kaas overheen
- bak dit 10-15 min. in de oven
Eet Smakelijk !
Laatste reacties
Super lekker, wordt Kerstmaal :-)
Dit lijkt me onwijs lekker! Wij zijn gek op koolraap, dus we gaan het snel proberen. Het weer leent zich er in ieder geval uitstekend voor vanaf morgen, helaas..... Groeten, Karin