zalm tikka

  • Indiaas,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-10-2005

zalm met een pikante tikka masala saus geserveerd op een couscous/groente bedje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
zalm, couscous, groentebouillon, 1 rode paprika, prei, tomaat (2), augurk (10cm), peterselie (4 eetlepels), pot tikka masala (curry)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven, snelkoker

Voorbereiding

doe de zalm in een ovenschaal en schep de tikka masala over de zalm en laat deze circa 20 minuten aan beide zijden intrekken.

Bereidingswijze

zet de zalm in de oven op 200 graden en bak deze circa 15-20 minuten.

maak de couscous samen met de groente bouillon. snijd de groenten fijn (prei: dunne reepjes, paprika: blokjes, tomaat: blokjes, augurk: blokjes) en mix ze samen met de peterselie door de couscous.

serveer de zalm plus saus op een bedje van couscous en groenten.

Serveertip


eventueel versieren met stukjes limoen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten