Braadworst met groene linzen

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 12-10-2005




het lekkerst met de echte lentilles verte uit le Puy!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 grote of 4 kleine Braadworsten - 2 kopjes Linzen - 1 Wortel - Peterselie ( + Laurier + Tijm) - fijngehakte Knoflook - 2 el Boter - Zout & Peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de wortel in kleine stukjes en doe ze samen met de linzen en de groene kruiden in een flinke pan.
Laat alles in een klein uurtje in ruim water koken.
Doe de ingeprikte braadworsten en peper & zout naar smaak erbij en laat nog 15 minuten pruttelen.
Haal de worst eruit en bak ze met de boter even bruin in de koekenpan.

Serveertip

Schep een bergje linzen op de borden , leg de worst erop en schenk de braadboter eroverheen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten