witlofschotel

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 12-10-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
? 6 stronkjes witlof
? 300 gram dikker gesneden achterham
? 1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
? 100 gram geraspte belegen kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Kook de stronkjes in ruim water gaar. Laat het goed uitlekken en halveer de stronkjes. Rol elk half stronkje in een plak achterham. Leg de rolletjes in een ingevette ovenschaal naast elkaar. Klop de Boursin Cuisine los in een schaaltje (of verdun het met een beetje water) en giet het over de witlof en bestrooi het gerecht met de geraspte kaas. Zet de schaal in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.

Laatste reacties

naus_marijke avatar
naus_marijke 15-10-2005

Hallo, Dit recept heb ik meegenomen,omdat de bereidingswijze juist ietsje anders is. Groetjes, Marijke

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten