1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Botercreme

Botercreme

  • Nederlands, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-10-2005

Ingrediënten


150 gram eieren,
100 gram eidooiers, 150 gram suiker, vanillessence, 500 gram boter,
200 gram gesmolten chocolade.



Chocoladecreme

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het zelfde als de duchesse-creme. Als laatste bestanddeel de gesmolten chocolade toevoegen. Deze creme snel verwerken i.v.m. de luchtigheid.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rijacaro


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rijacaro
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top