1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Botercreme

Botercreme

  • Nederlands, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-10-2005

Ingrediënten


200 gram eieren, 200 gram eidooiers, 400 gram suiker, vanille-essence, 1000 gram boter.



Duchessecreme.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De eibestanddelen met de suiker au bain marie opkloppen tot 37 graden. Klop ze nu op tot mayonaise dikte en klop ze koud tot ongeveer 10 graden. Roer de boter zacht en romig en meng hierbij in gedeeltes de koude compositie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rijacaro


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rijacaro
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top