Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gegrilde tongfilet met knoflookschuim

Gegrilde tongfilet met knoflookschuim

Door: texelstroom

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-10-2005

Ingrediënten 4 personen


2 stuks tongfilet (vis)

150 gr. spruitje

100 gr. boter

0.5 stuk paprika, rode

80 gr. spek

2 teentjes knoflook

50 ml. room

1 stuk peper

1 stuk zout



Serveer er gebakken aardappeltjes bij

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Strijk de tongfilets in met olie en gril ze op de binnenzijde van de tongfilet

2. Maak de spruitjes schoon en kook ze beetgaar in water en zout

3. Verwarm 50 gram boter en verwarm hierin de lardons van spek

4. Voeg de spruitjes toe samen met de fijn gesneden blokjes rode paprika

5. Kook de knoflook 2 x in water, zet ze op met room en monteer met koude blokjes boter

6. Serveer de gegrilde tongfilet met de spruitjes en het knoflookschuim.Serveer er eventueel rijst of aardappeltjes bij



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van texelstroom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top