1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Reeboknootjes met champagnesaus

Reeboknootjes met champagnesaus

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-10-2005

Ingrediënten 4 personen


1 reefilet, 4 dl champagne of cava, room, 1 doosje truffelschilfers



Een feestelijk gerecht. gemakkelijk te bereiden

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het vlees bakken in de boter, kruiden met peper en zout, liefst wat rose laten , uit de pan halen en warm houden.
Het braadvet afgieten, de room en de champagne bijvoegen, laten inkoken, de saus op de gewenste dikte brengen bindmiddel naar keuze de truffeldchilfers toevoegen; kruiden naar smaak en over het vlees napperen.
Suggestie: seveer er warme verse vijgen bij ( opwarmen in de oven, eerst een inkerving maken)
Als aardappel suggeren we kroketjes.

Serveertip

Nota: laat de reefilet in kleine biefstukjes snijden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hugoray1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hugoray1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top