1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Soep
  5. Soep

Soep

  • Nederlands, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-10-2005

Ingrediënten 4 personen


Benodigheden:
1 kg riblappen in blokjes of runderpoulet

500 gram uien
1 rode paprika
1 groene paprika
teentjes knoflook naar smaak
2 zakjes goulashkruiden

1 blikje tomatenpuree
bindmiddel
wat olijfolie
2 bouillonblokken
eventueel macaroni of andere pasta



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng het vlees met de Goulashkruiden en laat het een uurtje goed er in trekken. Maak daarna de olijfolie heet en braad het vlees mooi bruin. Voeg dan de inmiddels schoongemaakte en gesneden uien toe tot ze licht bruin zijn. Voeg de schoongemaakte en gesneden paprika's en knoflook toe en roer het er goed doorheen.

Bereidingswijze

Laat dit zo nog ca. 10 min. op een klein vuurtje staan. Doe het dan over in een soeppan en vul het bij met water en de soepblokken. Breng het aan de kook en laat het dan op een niet te groot vuur tot het vlees gaar is. De laatste tien minuten kun je iets van vlindermacaroni of andere toevoegenen de tomatenpuree. De soep is een echte maaltijdsoep en moet dus iets gebonden worden.
Serveren met stokbrood.
Eet smakelijk!




Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hyndie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hyndie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top