1. Home
  2. Recepten
  3. Surinaamse keuken
  4. Surinaamse pasteitje

Surinaamse pasteitje

  • Surinaams, Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-10-2005

Ingrediënten


Bladerdeeg 2 pakken
vulling: ui, knoflook,zwarte peper kipfilet,tomatenpuree klein, aurgurken , zilveruitjes doperwten en peentje en
gekoote eieren zo 10 stuks evt bloem voor het uitrollen van de bladerdeeg.


Verder heb je nodig


Deegrol


Als je minder tijd heb maak je een groote pasteitjetaart van

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kip uitkoken
eieren koken
bladerdeeg ontdooien

Bereidingswijze

Vulling in een pan klaar maken
bladerdeeg uitrollen
Als je lossen pasteitjes maak dan maak je driehoek en maak je het dicht met een vork




Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvon69


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvon69
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top