1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zalmsoep

Zalmsoep

Door: sculptuur

  • Nederlands, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-09-2005

Ingrediënten 4 personen


750 ml water
2 visbouillonblokjes
150 gram verse peterselie
50 gram verse koriander
1 eetl.Dijon mosterd
100 tot 150 gram gerookte zalm
250 ml koksroom light
gemalen peper naar smaak



Heerlijke vlug gemaakte soep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Peterselie en koriander in kleine stukjes hakken.
Snij de gerookte zalm in reepjes.

Bereidingswijze

Verwarm de bouillon met de peterselie en de koriander en laat dat even trekken.Van het vuur af en dan roer je de peper,mosterd en de kookroom erdoor.Je kan de reepjes gerookte zalm gelijk aan de soep toevoegen, maar ook kan je die eerst in een soepkom doen en dan de bouillon eraan toevoegen.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sculptuur
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top