Rijstsalade

  • Mediterraan,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-09-2005

Erg geliefd als het warm is, en ideaal om in een grote hoeveelheid te maken.
Ik maak hem vaak met een verjaardag in de zomer en hij gaat ook gegarandeerd op.

Deel dit recept

Ingrediënten
rijst (50gr pp), 1 gekookt ei pp, blikje tonijn op water per 4 personen, 8 surimisticks (imitatiekrab) per 4 pers.
mayonaise of halvanaise
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote schaal

Voorbereiding

Rijst koken en af laten koelen. Eieren hard koken en af laten koelen. Tonijn loshalen, krab in stukjes snijden.

Bereidingswijze

Gekookte rijst, stukjes ei, tonijn en krab in een grote schaal doen. Veel mayonaise erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper, eventueel kleine stukjes groene olijven of augurk erdoor scheppen.

Serveertip

lekker bij stokbrood als maaltijdsalade of als tussendoortje.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten