1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. tartaar

tartaar

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-09-2005

Ingrediënten


Uitjes
peper en zout


Verder heb je nodig


Koekepan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Boter laten smelten

Bereidingswijze

De tartaartjes 20min laten bakken aan twee kanten.maar je kunt de tartaar ook rouw eten met een fijn gesnippert uitje.

Serveertip

Gebakken tartaar met puree en boontjes of groenten naar eigen keuze
de rauwe tartaar met verse broodjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van grimmigbeertje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van grimmigbeertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top