1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. sperziebonen-aardappel pannetje.

sperziebonen-aardappel pannetje.

Door: johannesen

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-09-2005

Ingrediënten 4 personen


Pond sperziebonen,750 gr aardappels,2 uien,2 tenen knoflook,2 el masala,zout,olijfolie,klein blikje tomaten puree



Met lekkere hindoestaanse masala

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappels schillen en in blokjes snijden.boontjes afhalen.aardappelblokjes en sperzieboontjes in water met wat zout in 15 minuten gaar koken.bak de aardappelblokjes in een koekenpan met wat olie .pel de uien en de knoflook,snijdt in kleine stukjes.

Bereidingswijze

Verwarm wat olie in een braadpan of wok.fruit de ui en de knoflook hier zachtjes in aan.als ze zacht zijn nog eventjes echt laten bakken op een wat hoger vuur.(een paar minuutjes)voeg dan de masala toe met de tomaten puree en de sperziebonen,voeg eventueel 2 eetlepels water toe als het te droog is.als alles goed met elkaar gemengd is doe je de aardappelblokjes erbij en schep je het nog even om

Serveertip

Lekker met een frisse komkommersalade en een gebakken kaassnitzel of kipfilet.zet voor de liefhebber wat sambal op tafel.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van johannesen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top