Pasta met porto bellosaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Romige pasta die makkelijk te bereiden is en smaakt als een gerecht van een duur Italiaans restaurant!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Pasta (naar keuze), 1 flinke teen knoflook, 1 sjalotje, 2 portobello's, een 200ml pakje porcini room (Parmalat, verkrijgbaar bij Italiaanse delicatessewinkel), een scheutje rode of witte wijn, p+z, boter en olijfolie.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Portobello's schoonmaken en in stukken snijden. Knoflook en uitje snipperen.

Bereidingswijze

Pasta koken. Intussen de uitjes en de paddestoelen aanbakken in een scheutje olijfolie en een klein klontje boter. Voeg de knoflook toe en bak nog een minuutje mee op zacht vuur. Voeg een gedeelte van het pakje room toe en breng op smaak met peper en zout en een scheutje wijn.

Serveertip

TIP: De rest van de porciniroom kan je invriezen in een bakje voor ijsblokjes.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jummy avatar
jummy

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten