1. Home
  2. Recepten
  3. Chocoladeversieringen Maken

Chocoladeversieringen Maken

  •  , Banket
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-09-2005

Ingrediënten



gesmolten chocolade naar kleur en smaak
vetvrij papier (formaat A4)



Op de Workshop Bonbons maken in de Bonte Koe hebben we een makkelijke en goede manier geleerd om chocoladeversieringen op bonbons te maken m.b.v. een zelfgemaakt spuitzakje.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Vouw van het rechthoekige stuk vetvrij papier 2 driehoeken en snijd met een scherp mes op de vouwlijn in tweeen
Houd de duim op de plaats en en draai er een zakje van
Vouw de uitstekende punten naar buiten en vul het zakje met vloeibare chocolade
Vouw de bovenkant van het spuitzakje dicht om morsen te voorkomen
Knip met een schaar het puntje van het zakje af. Een grote opening heeft grote versieringen als resultaat, een kleine zorgt voor verfijnde ornamenten
Door het steeds verder oprollen van de dichtgevouwen bovenkant wordt de chocolade naar beneden in het zakje gedrukt.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja13091976


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja13091976
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top