1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Linzen
  5. Bloemkoolcurry met cashewnoten

Bloemkoolcurry met cashewnoten

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-09-2005

Ingrediënten


1 bloemkool in roosjes
zout
1 gesnipperde ui
1 lente-ui in smalle ringen
2 el plantaardige olie
anderhalf tl kerriepoeder
mespuntje sambal
75 g cashewnoten



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Serveer met linzen of gebakken aardappeltjes. Kook de bloemkoolroosjes met een beetje zout in ongeveer 12 minuten beetgaar en laat de roosjes vervolgens uitlekken.
Verhit de olie in een pan en fruit daarin de ui en de lente-ui ongeveer 2 minuten.
Voeg kerriepoeder toe en bak dat even mee.
Schep de bloemkoolroosjes door het mengsel en laat het geheel goed warm worden.
Voeg de cashewnoten toe en bak die even mee.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Serveer met linzen of gebakken aardappeltjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjoukje_w


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjoukje_w
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top