1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Babi ketjap
  6. Babi Ketjap

Babi Ketjap

Door: wavandenberg

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-09-2005

Ingrediënten


400 gram hamlappen; 2 knoflooktenen; 2 theelepels gemberpoeder; 1/2 theelepel peper; 4 eetlepel ketjap manis; ui



Niet zoete, simpele babi ketjap. Alleen de essentials.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de hamlappen in blokjes, marineer ze in de geperste knoflook, gemberpoeder en peper gedurende 60 min (droge marinade).

Bereidingswijze

Bak de gesnipperde ui, bak de hamlappen aan en voeg de ketjap toe. Gedurende 45 - 60 min sudderen. Zonodig water toevoegen.

Serveertip

Met rijst en sambal goreng boontjes



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wavandenberg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top