Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Spinazie
  6. Tagliatelli met gerookte zalm en spinazie

Tagliatelli met gerookte zalm en spinazie

Door: katrientheunis

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-09-2005

Ingrediënten 4 personen


Spinazie, tagliatelli, een rode pot boursin cuisine (tomaat en mediteraanse kruiden), een pakje gerookte zalm, peper, zout en lightroom.


Verder heb je nodig


De wok!


Ontdek meer:

Voorbereiding

Spinazie kan je ofwel op voorhand kuisen ofwel uit de diepvries nemen.

Bereidingswijze

Kook de tagliatelli gaar in wat water met zout en olie. Snij de gerookte zalm in plakjes. Zorg ervoor dat de spinazie gaar is of neem uit de diepvries en ontdooi het. Voeg een beetje room toe. Wanneer dit klaar is, voeg je de hele pot boursin cuisine tomaat & mediteraanse kruiden toe en laat het smelten. Voeg erna de zalm toe. Zorg ervoor dat het mengsel dan niet meer kookt of de zalm wordt taai. Voeg de gekookte tagliatelli toe en kruid het mengsel. Nog eens goed doorwarmen en opdienen. Succes verzekerd!!



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van katrientheunis
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top