Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Pumpkin Scones

Pumpkin Scones

Door: hannahhhh

  • Internationaal Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-09-2005

Ingrediënten


60 gram zachte boter 1 ei1/4 cup (50 gram) suiker1/4 cup (60 ml) melk1 cup (250 ml) gekookte gepureerde pompoen2 3/4 cup (350 gram) zelfrijzend bakmeel


Verder heb je nodig


Bakplaat


Populair Australisch recept, het lekkerste warm gegeten met boter.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Vet je bakplaat in.

Bereidingswijze

1. Mix boter en suiker met de Mixer zacht. 2.Voeg het ei toe en mix nog even door.3.Roer de melk en pompoenpuree erbij en en vervolgens de gezeefde bloem. 4. Leg het deeg op een met bloem bestoven werkblad en druk het uit tot 1.5-2 cm dik. 5. Druk met behulp van een scone-cutter of een klein glas rondjes uit het deeg van zo'n 5 cm doorsnede (ongeveer 20 scones). 6. Leg ze op de ingevette bakplaat. Bestrijk ze met een beetje melk en bak ze 10-15 minuten.

Serveertip

Serveer warm, opengebroken met wat roomboter.



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hannahhhh
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top