Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Ciabatta met tapenade, rauwe ham en kaas

Ciabatta met tapenade, rauwe ham en kaas

Door: riavreven

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-09-2005

Ingrediënten 2 personen


2 eenpersoons ciabattabroodjes
1 eetlepel tapenade (zwarte olijvenpasta uit een potje)
2 plakjes rauwe ham
40 gram geraspte 30+ kaas



Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de broodjes open en rooster de helften lichtbruin. Besmeer de onderste helften met tapenade.

Bereidingswijze

Snijd de plakjes ham in smalle reepjes en meng de geraspte kaas erdoor. Verdeel het ham-kaasmengsel over de tapenade en zet de kapjes brood erop



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riavreven
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top