Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spaghetti
  6. Spaghetti met tomatensaus en balletjes

Spaghetti met tomatensaus en balletjes

Door: sonja26975

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-09-2005

Ingrediënten 4 personen


2 uien
500 g rundergehakt
1/2 theelepel knoflookpoeder
2 eetlepels gedroogde Italiaanse keukenkruiden
3 eetlepels olijfolie
1 fles passato di pomodoro (tomatensaus, 750 ml)
500 g volkoren spaghetti
1 zakje geraspte jong belegen kaas



Ontdek meer:

Voorbereiding

Uien pellen en snipperen. Gehakt op smaak brengen met knoflookpoeder, Italiaanse kruiden en zout en peper. Van gehakt kleine balletjes vormen.

Bereidingswijze

In Hapjespan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Gehaktballetjes toevoegen en rondom bruinbakken. Tomatensaus in pan schenken en geheel met deksel half op pan nog ca. 10 minuten laten sudderen. Intussen in pan met kokend water spaghetti met zout in 10-12 minuten beetgaar koken. Spaghetti in vergiet laten uitlekken en over vier diepe borden verdelen. Tomatensaus erop scheppen en geraspte kaas over spaghetti strooien.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja26975
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top