Panpizza met champignons
- Italiaans, Lunch/Brunch
- 10-20 min.
Ingrediënten 2 recipe.people
1 bakje champignons (250 g ) in plakjes1 ui
1 eetlepel olie (met Italiaanse kruiden)
1 teentje knoflook
4 sneetjes brood
beetje boter of margarine
4 eetlepels kant-en-klare tomatensaus
4 plakjes belegen kaas
1 theelepel pizzakruiden
Voorbereiding
Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel en snipper de ui.
Bereidingswijze
Verhit 1 eetlepel olie in een hapjespan. Doe de champignons erbij, pers het teentje knoflook erboven uit en bak de champignons al omscheppend 3-5 minuten. Snij van de boterhammen de korstjes af. Besmeer de boterhammen met een klein beetje boter of margarine. Haal de champignons uit de hapjespan en leg de sneetjes brood met de besmeerde kant naar beneden in de pan. Verdeel de tomatensaus en de champignons over de boterhammen. Snij de plakken kaas in repen. Leg de repen kaas op de champignons en strooi de pizzakruiden erover. Laat de panpizza, met een deksel op de pan, in ongeveer 10 minuten heet worden.