Panpizza met champignons

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
1 bakje champignons (250 g ) in plakjes

1 ui

1 eetlepel olie (met Italiaanse kruiden)

1 teentje knoflook

4 sneetjes brood

beetje boter of margarine

4 eetlepels kant-en-klare tomatensaus

4 plakjes belegen kaas

1 theelepel pizzakruiden
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel en snipper de ui.

Bereidingswijze

Verhit 1 eetlepel olie in een hapjespan. Doe de champignons erbij, pers het teentje knoflook erboven uit en bak de champignons al omscheppend 3-5 minuten. Snij van de boterhammen de korstjes af. Besmeer de boterhammen met een klein beetje boter of margarine. Haal de champignons uit de hapjespan en leg de sneetjes brood met de besmeerde kant naar beneden in de pan. Verdeel de tomatensaus en de champignons over de boterhammen. Snij de plakken kaas in repen. Leg de repen kaas op de champignons en strooi de pizzakruiden erover. Laat de panpizza, met een deksel op de pan, in ongeveer 10 minuten heet worden.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sonja26975 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten