1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Gebakken langoustines met amandelen

Gebakken langoustines met amandelen

Door: sophie1215

  • Frans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-09-2005

Ingrediënten 4 personen


4 personen
Voorbereiding 10 minuten
Kooktijd 20 minuten


16 langoustines
150 gram gepelde amandelen
25 cl olijfolie


Verder heb je nodig




Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie in een ruime pan en voeg hier de amandelen aan toe zodra deze warm is.
Laat de amandelen licht kleuren en voeg dan de langoustines toe.
Schep voorzichtig om en laat dit op een matig vuur 15 minuten bakken.
(schep af en toe voorzichtig om)

Serveertip

Plaats de langoustines op het midden van de borden en schep er wat amandelen bij.

Direct serveren.
Lekker hierbij is een Macon (Blanc de Bourgogne)

Bron:Une recette realisee par Cecile GUILLO - Restaurant "Le Bonheur"
65 rue du trichon - 59100 ROUBAIX - Tel : 03 20 24 62 28



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sophie1215
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top