1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Slagroomtruffels

Slagroomtruffels

Door: kramer1274

  • Internationaal, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-09-2005

Ingrediënten 4 personen


125 gr boter125 gr poedersuiker75 gr slagroomzakje vanillesuiker200 gr pure chocolade100 gr chocoladepoedercocktailprikkers



HEERLIJK

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Mix in een kom de boter romig met de suiker,de room en vanilleschep op een plastic folie beklede plaat kleine bergjes van dit mengselsteek een coctailprikker in elke truffelzet ze ongeveer 30 min. in de vriezersmelt de chocolade in een pannetje en doe de cacaopoeder in een diep borddoop de bevroren truffels in de gesmolten chocolade en haal ze daarna door de cacaopoederverwijder de cocktailprikker en bewaar ze op een koele plaats



Deel dit recept

Reacties (14)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top