1. Home
  2. Recepten
  3. Brie
  4. Spitskool-brieschotel

Spitskool-brieschotel

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-09-2005

Ingrediënten 4 personen


1 spitskool
1 kg aardappelen
250 gr brie
4 tomaten
oregano
basilicum
gemberwortel
sesamzaad

snijd de spitskool fijn en roerbak hem in een wok
kook de aardappelen en maak er puree van.
snijd de tomaten en de brie in plakjes.
verwarm de oven voor op 200?C.
doe een laag spitskool in een ovenschaal, leg er de helft van de brie op en weer een laag spitskool.
leg de tomaat erop en bestrooi die met de kruiden.
schep hierop de aardappelpuree en strijk die glad.
verdeel er de rest van de brie over en strooi daar tenslotte sesamzaadjes over.
zet de schaal minstens 30 minuten in de oven.



ZAG SPITSKOOL VAAK IN DE WINKEL MAAR WIST EIGENLIJK NOOIT WAT JE ER LEKKER VAN KON MAKEN TOTDAT IK DIT RECEPT TEGENKWAM

Deel dit recept

Ontdek meer:

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274


Reacties (17)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top