1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Kaasfondue
  5. Kaasfondue

Kaasfondue

Door: AnietjesSmulsite

  • Internationaal,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-08-2005

Ingrediënten 4 personen


300 g appenzeller
- 300 g gruyere
- 1 teentje knoflook
- 4 dl droge witte wijn
- 1 dl kirsch
- 1 eetlepel maizena
- peper


Verder heb je nodig


Fonduepan met brandertje,


Een heerlijk gezellig kaasfondue voor het hele gezin of gezellig met vrienden

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rasp de kaas.
Wrijf de fonduepan in met knoflook.

Bereidingswijze

Zet de pan op het vuur en voeg de wijn toe.
Voeg de kaas beetje bij beetje toe en laat het smelten.
Roer de kirsch door de maizena en voeg het toe.
Breng de fondue al roerend aan de kook en breng het op smaak met peper.

Serveertip

Zet de fonduepan op tafel, op een warmhoudplaatje en serveer er stukken brood bij.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van AnietjesSmulsite
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top