1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Varkensvlees, geroosterd

Varkensvlees, geroosterd

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 28-08-2005

Ingrediënten 2 personen


500 gr mager varkensvlees
1 el honing

voor marinade:
2 el suiker
1 el lichte sojasaus
2 el sojabonensaus (of gele miso)
2 el hoisinsaus
1 el oestersaus
1 tl vijfkruidenpoeder
1 el sherry
1/2 tl zout



Geroosterd varkensvlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng in een kom de ingredienten voor de marinade en leg het vlees er 4-5 uur in te marineren.

Bereidingswijze

Schenk een beetje water in een ovenslee en zet deze onder in een op 190 graden voorverwarmde oven.
Haal de stukken uit de marinade en leg ze ca. 30 min op een rooster in de oven.
Doop ze daarna weer in de marinade en leg ze vervolgens 30 min op 180 graden.

Serveertip

Leg de repen vlees op een schaal en smeer ze in met Honing. Serveer direct.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marina71


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marina71
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top