1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mosselen met knoflookboter

Mosselen met knoflookboter

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-08-2005

Ingrediënten 4 personen


2 uien in stukjes, 3 selderijstengels in stukjes, peterselie, tijm en laurier, 4 kilo mosselen, 1 lieter witte wijn, 1 sjalot in stukjes, 2 teentjes knoflook, 200 g boter, P & Z, olie.



Recept van Piet Huysentruyt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Stoof de ui, selderij en peterselie aan in wat boter. Voeg de tijm en laurier toe. Laat de gewassen mosselen meestoven. Bevochtig met de witte wijn en laat 10 min. stoven onder deksel. Cutter de sjalot, knoflook en wat peterselie met de boter. Kruid met peper en zout. Schik de hete mosselen op een bord en verdeel er de kruidenboter over. Besprenkel met olijfolie en serveer met bruin brood. Smakelijk!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nvwinsberghe


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nvwinsberghe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top