fusilli met kalfsvlees en champignons

  • Slanke keuken,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 22-08-2005

Lekker Weight Watchers recept. Als je er nog andere wil laat me het weten. Dit recept bevat slechts 8,5 WW Points per persoon en is bere lekker !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
lange fussili
390 g mager kalfsvlees
1 eetlepel bloem
1 grote ui
300 gr champignons
100 ml room , 8% v.g.
1 kippenboillonblokje opgelost in 100ml water
4 koffielepels olijfolie
3 koffielepels paprikapoeder
zout
peter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

verhit de olie in een pan en fruit er de gehakte ui in. Haal de stukjes vlees door de bloem. Voeg wanneer de ui glazig is het vlees toe en laat het bruinen. Kruid met paprikapoeder , peper en zout. Meng alle ingredienten goed door elkaar. Giet er de bouillon over en breng aan de kook. Doe er de champignons en de room bij. Dek de pan af en laat 30 koken op een zacht vuurtje. Kook intussen de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat uitlekken. Breng de pasta over op een bord en verdeel er de saus over.Dien onmiddelijk op.

Laatste reacties

anita4 avatar
anita4 23-08-2005

hoi, ziet er niet gek uit! ik gebruik dit recept als basis. neem het mee, en zet het favo. groetjes van anita en co

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten