1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zalm
  6. Zalm

Zalm

Door: coolekar

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-08-2005

Ingrediënten 4 personen


1 pakje gerookte zalm, rode ui, bakje kreeft of krabsalade, 1 appel, bieslook, 4 kerstomaatjes, citroensap



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Neem kleine schaaltjes (dit kan ook als amuse geserveerd worden in heel kleine schaaltjes) en doe hierin wat kreeft- of krabsalade. Schil de appel, snij deze in zeer kleine blokjes en besprenkel met citroen. Hak het uitje zeer fijn. Bestrooi de salade met wat appeltjes en uitjes en leg hierover de zalm. Bestrooi met nog wat appeltjes, uitjes en bieslook en garneer met een kerstomaatje.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van coolekar
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top