1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Ravioli van getruffeerde bloem met boschampignons

Ravioli van getruffeerde bloem met boschampignons

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 20-08-2005

Ingrediënten 4 personen


- 260 gr getruffeerde bloem
- 60 gr tarwebloem
- snuifje zout
- 1 dl water
- 1 ei
- 1 soeplepel olijfolie

voor de vulling:
- 250 gr boschampignons
- 1 sjalot
- 1 bosje bieslook
- eventueel truffels

voor de afwerking:
- 50 gr. parmesanschilfers



Een recept van chefkok Chris Van Rompay van restaurant "De Poterne" in Antwerpen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bloem, zout, water en olie mengen.
3 Uur laten rusten.
Uitrollen met een pasta-machine.
Ravioli's opvullen met de farce van truffels en champignons.
1/3 van de farce overhouden voor de saus.
Room laten inkoken met een scheutje truffelsap.
Dit mengen met de resterende farce, hiermee de ravioli's bedekken, parmesan erover strooien en laten gratineren onder de grill.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van keukenorkest


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van keukenorkest
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top